mandag 5. november 2007

Ny Konstruktør Lingerie, Bikinis og Pajama sted, Mio Destino

Hallo og velkommen til Mio Destino.

Mio Destino er en webside for luksus dameundertøy spesielt utviklet for å kunne vise det vakreste av dameundertøy fra mange deler av verden, og samtidig gjøre bestillinger på nettet til en underholdene og fabelaktig erfaring.Med luksuriøse merkevarer , utmerket kundeservice og bortskjemte innpakninger gjør at hver bestilling føles som en gave, Mio Destino er den perfekte nettsiden for å finne fantastisk dameundertø, sexy nattøy og eksotisk badetøy hele året. Mio Destino sender bestilte varer i vakre innpakninger over hele verden.

Mio Destino's merkevarer inkluderer:

Dameundertøy

Brystholdere inklusiv balcony bras (balconette bras), plunge bras, push-up bras, halter bras, half cup bras, triangle bras and padded bras.

Truser inklusiv hipsters, briefs, thongs, tangas, French knickers, panties and corset knickers

Strømpeholdere

Camisoles

Babydolls

Badedrakter og bikinier

Korsetter, Bustiers og Waspies

Pyjamaser

Nattøy

Robes

Menn's undertøy

Pakking og leveringAlle Mio Destino's leveringer av dameundertøy, korsetter, badedrakter og pyjamaser kommer vakkert innpakket som Mio Destino's spesielle gave pakning. Dette består av innpakning først i silkepapir og så i en elegant stiv svart Mio Destino gaveboks knyttet med røde bånd, klar til å gi som gave til den du er glad i. Dette kommer uten ekstra kostnader og uten at du trenger å gjøre noe selv... det hele er såre enkelt.

Mio Destino er stolt av å kunne sende ut alle internasjonale bestillinger, som er kommet inn før klokken 15.00 GMT, samme dag. Din bestilling kan bli sendt enten med første klasses internasjonal signert post, som vanligvis tar mellom 4 og 10 dager avhengig hvor i verden du er, eller med Fed Ex's International Expedited service som vanlivis tar mellom 1og 3 dager. Prisen for valg av forsendelse blir indikert før du sjekker ut og velges når du er ferdig med bestilling av varene.

Valg av betalingsmåte Mio Destino aksepterer betaling ved hjelp av Mastercard, VISA, AMEX, Delta, Electron, Solo, Switch, Maestro, Bank Transfer og ved bruk av PayPal.

Returnering Mio Destino tilbyr bytting eventuelt refundering innen 14 dager etter at du har mottatt din bestilling. Når du returnerer må du enkelt sende oss en e-post til info@miodestino.co.uk med ordene "RETURN REQUEST" som hoved-emne, for deretter i e-posten å skrive ditt navn, ditt ordre nummer og de delene du vil bytte eller returnere. Pass på at alle etiketter og merkelapper fremdeles henger på samt at undertøyet ikke har vært brukt eller har blitt ødelagt på noen måte. Deretter kan du postlegge pakken til:RETURNS, Mio Destino, 42 Duke Street, Leicester, UK LE1 6WA Du vil være ansvarlig for kostnadene som påløper ved forsendelsen av varene til oss.

Mio Destino aksepterer ikke ansvar hvis en pakke sendt tilbake av en klient ikke kommer frem til oss. Av denne grunn anbefaler vi at du returnerer varene med rekommandert post. Bevis av ditt kjøp hos oss og at du har sendt varene tilbake med rekommandert post må du selv bevare. Tilleggs opplysningerDu vil selv være ansvarlig for betalinger, hvis nødvendig, av tollavgifter, moms og eventuelle andre skatter som måtte påløpe ved kjøp av undertøy fra oss. Hvis vi må betale slike skatter før forsendelse vil dette bli fakturert til deg for betaling.

Spesiallaget undertøy Mio Destino kan levere korsetter og annet undertøy laget spesielt for en kroppsform. Slikt spesiallaget undertøy kan vi ikke ta i retur. Det er derfor viktig at forsiktighet utvises når en tar mål for slikt skreddersydd undertøy.

Vinn Vakkert Undertøy, Pyjamaser, Badetøy, Korsetter og andre priser!

Mio Destino holder regelmessige konkurranser der vi gir bort helt gratis vakre merkevarer av undertøy, pyjamaser, korsetter samt andre gevinster, til de heldige vinnerne. Hvorfor ikke fortelle dine venner og dermed øke sjansene for å vinne?Alt du må gjøre er å oppgi ditt navn, e-post addresse, ditt kjønn, din alder og din postcode. Når du så har lest reglene for konkurransen og bekreftet dette ved å tikke av boksen for å ha lest dette kan du trykke på den røde ‘Konkurranse" knappen. Det er så enkelt - lykke til!

Motta Nyheter om Mio Destino's Nye Kolleksjoner, Tilbud og KampanjerSkriv deg inn her for å motta Mio Destino's Nyhetsbrev for regelmessig å lese om nyheter om konkurranser du kan ta del i, product evalueringer samt informasjon om nye merkevarer og produkter som Mio Destino vil tilby.Motta Moteforslag, Kjendis Rykter og Morsomme historier om undertøy.Gå inn på MioBlog www.miodestino.co.uk/blog, for å lese regulære product anmeldelser, mote tips, kjendis nyheter samt morsomme og interessante artikler angående markedet for merkevarer innen undertøy, badetøy og nattøy. Desverre er vi for tiden kun i stand til å korrespondere ved hjelp av Engelsk. Vi beklager dette.Lykke til med dine kjøp!

Vi inkluderer levering til mange områder i Norge : Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Alesund, Hammerfest, Drammen, Oppegard, Fredrikstad, Porsgrun, Asker.

Hilsen dine venner i

Mio Destino.

Ingen kommentarer: